29 maj, 2024

Får inte ihop det

Så här ligger det till. Just nu får jag inte ihop livet så bra. Min dementa mor tar galet mycket energi och jag är sjukt trött och orolig för den nya knölen i bröstet. Därför har det varit väldigt tyst här inne den senaste veckan. Men imorgon ska tutten undersökas med både ultraljud och mammografi, så håll tummarna för att det är något snällt som håller mig vaken om nätterna.

MEN jag har fått en ny header till min älskade blogg. Fantastiska Martina Wärenfeldt har skapat magi igen. Vad tycker du? Jag älskar den! Kram Å

16 Kommentarer

 1. anki_goran@hotmail.com'

  Headern är jättefin, den ser sober ut och så fick ju lilla skruttan vara med på ett hörn 😊. Håller tummarna för att det visar sig att allt är ok imorgon. Tyvärr blir det jobbigt och oroligt med ovissheten även om det är något ofarligt. Sköt om dig och en stor kram från mig 🤗🥰.

  Svara
  • Tack snälla du. Det gick bra och jag är glad att du gillar headern. Kram

   Svara
 2. mia.bjorling@icloud.com'

  Håller tummarna för dig imorgon, kram

  Svara
  • TACK! Det gick bra. Kram

   Svara
 3. claudiacrowleysorensson@gmail.com'

  Riktigt snygg header och jag skickar dig en massa styrkekramar inför morgondagen 😘

  Svara
  • Tack chefen, Det gick bra. Kram

   Svara
 4. eva@glofin.se'

  ❤️❤️❤️❤️❤️
  Jag är också trött, sliten och frustrerad så jag skickar ❤️ och 🌸 plus Styrkekramar!

  Svara
  • Jag skickar massor tillbaka. Kram!

   Svara
 5. monicahakansson1@hotmail.com'

  Den är lugn å behaglig fina färger. Håller alla tummarna tyvärr har jag bara två men hade gärna haft fler att hålla för dig.

  Svara
  • Tack bästa. Det gick bra. Roligt att du gillar headern. Kram

   Svara
 6. aeriksson69@live.se'

  jättefin header. Håller tummarna att det är ok med allt idag. Förstår din oro. Tänker på dig.

  Svara
  • TACK snälla du. Det gick bra. Kram

   Svara
 7. lemali07@outlook.com'

  Vill skicka dig styrkekramar och hoppas verkligen att allt ser bra ut.
  Vet hur det känns när man vaknar i vargtimmen och oron och ångesten slår in. På dagarna kan man mota bort tankarna, men på natten kommer allt tillbaka.
  Jag önskar dig allt gott med hopp om goda nyheter och lite lugnare tillvaro.
  Kramar

  Svara
  • Tack snälla du, Det gick ju bra denna gången också. Kram

   Svara
 8. brevtillanki@gmail.com'

  💗💗💗

  Svara
  • Kram

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Oroväckande högt

Har hintat lite om det på Instagram, när jag besökt vårdcentralen för egen räkning, mitt blodtryck är nämligen oroväckande högt. Och har varit så en längre tid. Eftersom det ligger i min natur att inte vädra fara förrän det är fara och färde har jag känt mig lugn i...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Bob och Bittan

Familjen har spontant utökats och berikats med Bob och Bittan efter en heroisk insats av SuperSyrrans son Tim. SnyggBrorsan är mer orolig för lamor och kameler än sin systers höga blodtryck men stolt över sonen Elwins prestationer. Dessutom är EPA-traktorn äntligen...

Läs mer

Livsstil

Nationaldagsgalopp

En underbart fin tradition jag har är att fira Nationaldagen på Gärdet på Kungliga Djurgården i Stockholm. Dagen till ära rids ett antal lopp i Nationaldagsgaloppen, inför i runda slängar ca 50 000 nationaldagsfirare, och det är en folkfest utan dess like! Visste...

Läs mer

Livsstil

Rösta för ett fritt och säkert Europa

Kära vän, här hemma är det fullt upp med kaniner, högt blodtryck och valarbete in i det sista. Däremellan har jag haft ett par fantastiska dagar i Stockholm men mer om det senare. För viktigast av allt just nu är såklart att du har röstat! Personligen brinner mitt...

Läs mer

Livsstil

Panik Adoption

Okej, det här är så typiskt mig. Fullständigt oplanerat men sannolikt meningen och bra till slut. Men jag tar tar det från början... Efter en fantastiskt rolig 50-årsfest OCH grabbfest med Tim & Co på Sjöfällan samma dygn var jag ganska sliten i lördags. Därför...

Läs mer

Livsstil

Liv och Död

Älskade, underbara, fantastiska vänner och bekanta! TACK för allt stöd och omtanke inför dagens tuttkoll! Får erkänna att jag inte var särskilt kaxig när jag parkerat bilen och begav mig mot Mammografi avdelningen på Växjö lasarett i eftermiddags. På något sätt har...

Läs mer

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer

Livsstil

Baby Reindeer

Det har nog inte undgått många att Netflix nyligen släppt en verklighetsbaserad miniserie som heter Baby Reindeer. Serien handlar om en relativt misslyckad komiker som blir stalkad av en kvinna som han bjudit på cola där han arbetar som bartender. Den vänligheten...

Läs mer