6 maj, 2024

New look upcoming

Idag har Inga-Lill och jag varit hos mästerfotografen Martina Wärenfeldt. Det är nämligen dags att ge bloggen en ny look. Även om jag älskar bilden jag har nu (på språng i grön jumpsuit och som Martina fotograferat och skapat) så är den minst fyra år gammal och jag har både bytt plattform, hårfärg och kroppsform sedan den togs. Så det är sannerligen på tiden att bjuda på en ny look härinne!

Martina är verkligen den grymmaste fotografen jag känner till och allt hon lämnar ifrån sig är perfekt. Därför kände jag mig helt lugn när hon sa att hon hade några idéer och började knäppa bilder på Inga-Lill.

Efter att ha ställt in allt som behövde ställas in, fick även jag ta plats i heta stolen och drygt en timma senare var Martina nöjd och jag fullständigt genomsvett.

Jag fick kika lite på bilderna innan vi skildes åt och den vi valde ut till ny header är så fin! Både Inga-Lill, jag och Martina är därför helnöjda! Nu ska Martina “bara” lägga sin magiska touch på bilden innan den kommer upp här.

Man kan lugnt säga att man är i goda händer hos Martina Wärenfeldt. Vad sägs om denna härliga skrythyllan? Så välförtjänta priser!

Kika gärna in på Martinas fantastiska Instagramkonto och njut av hennes fotokonst och inspireras! Utöver fine art, gravid- och porträttfotograferingar anlitas Martina även flitigt av företag. Låter det intressant kan du kontakta henne HÄR. Tack för en kul och annorlunda förmiddag Martina. Nu längtar vi efter att få se slutresultatet! //Å

1 kommentar

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer

Livsstil

Baby Reindeer

Det har nog inte undgått många att Netflix nyligen släppt en verklighetsbaserad miniserie som heter Baby Reindeer. Serien handlar om en relativt misslyckad komiker som blir stalkad av en kvinna som han bjudit på cola där han arbetar som bartender. Den vänligheten...

Läs mer

Livsstil

Ännu en Jäkla Knöl

Så här är det. Jag försöker hålla humöret uppe. Fokusera på det som är bra istället för dåligt. Men ibland dippar det. Nyligen hittade jag nämligen en ny knöl i mitt vänstra bröst. Förra gången var det högra och likt då var jag tidigare i veckan på tuttkoll på...

Läs mer

Livsstil

Festen fortsätter

Just nu håller vi på att öppna upp vårt älskade Sjöfällan vid Helgahavet och jag nyper mig i armen av både vädret och vårt paradis. Morgonens vy gick inte av för hackor. Och inte frukosten heller.. Att öppna upp semesterparadiset fick mig dock att inse dess...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Fåfänga, Musfisar och Halleluja

Hur fåfäng får en man vara och hur många shots kan man dricka innan man bör skämmas? Denna gången avhandlas allt ifrån tältmöten till cirkus, en snuskdoktor, ögonbryn, träningsläger och smulpapper till veckans höjdare i form av whiskymässa och tjejhäng i Tylösand....

Läs mer

Livsstil

Kom och Boa med oss

Misstänker att jag inte är ensam om att "boa" lite extra mycket just nu när vårsolens strålar obarmhärtigt avslöjar allt som behöver sommarfixas både inne och ute... På fredag den 4 maj har Striddes Färghandel i Växjö öppet hus mellan 10 -18 så om du vill få tips...

Läs mer

Livsstil, Recept

Grill Kungar och Sallader

Jag har förstått att kvällens ämne bjuder på mycket igenkänning så vi tar det från början. Igår bestämdes att Mr X, SnyggBrorsan och jag skulle ha en mysig kväll och grilla tillsammans. Eftersom jag är mest flexibel i och med att jag arbetar hemifrån, erbjöd jag...

Läs mer

Livsstil

Mycket nu

Ojojoj det är mycket nu på alla fronter. Men jag funkar bäst under press så det blir i alla fall mycket gjort. Inte nog med att vi kommer hyra ut lägenheten i Gdansk i sommar, nu håller jag även på att rigga för att hyra ut vårt paradis vid Helgasjön några veckor i...

Läs mer