18 mars, 2024

Välkommen Hem

Man kan lugnt säga att jag känner mig välkommen hem från min partyhelg i Sälen! Inte nog med att Mr X väntade med nystekta älgköttbullar, nybäddat och nystädat hus när jag kom hem igår kväll. Idag hälsades jag dessutom välkommen hem till Alvesta kommun av självaste kommunalrådet Claudia Crowley Sörensson som kom med både blommor och solsken till mig.

Genom åren har Claudia och jag hållit kontakt men inte träffats så mycket. Dock minns jag att jag uppmuntrade henne att ge sig in i politiken på den tiden jag själv var aktiv. Något jag inte ångrar en sekund för Claudia är verkligen formidabel i sin roll som oppositionsråd för Moderaterna i Alvesta kommun!

Jag får faktiskt erkänna att det kittlar mig lite att ge mig in i “maktens korridorer” igen, särskilt när Claudia och jag diskuterade hur mycket bra vi skulle kunna åstadkomma tillsammans för kommunen. Vad tycker du? Ska jag nöja mig med de åtta år jag ägnade åt kommunpolitiken i Växjö eller är det kanske dags att ta upp det intresset igen?

Hur som helst är jag oerhört tacksam över att ha en vän och kommunpolitiker som Claudia. Kram Å

6 Kommentarer

 1. madelenas1@outlook.com'

  Tror du skulle kunna göra nytta 🙂 Samtidigt är du en varm och empatisk person så bara kör 🙂

  Svara
  • Åhhh, tack snälla! Dina ord värmer!

   Svara
 2. mumman43@hotmail.com'

  kvinnor behövs i politiken, där skulle du göra nytta.

  Svara
  • Tack för pepp! Jag kanske tar dig på orden!

   Svara
 3. cecilia@hotmail.com'

  Jag tror absolut att du skulle tillföra jättemycket, både kunskapsmässigt och med empati. Men det beror väl på varför du slutade i politiken, om det var värderingarna, arbetsförhållandena eller den påverkan man kan (eller inte kan) göra? Om du tycker det har ändrats nu så hade jag absolut satsat på det, du verkar som klippt och skuren för det – smart och inte rädd att säga ifrån. Lycka till!!!

  Svara
  • Tack snälla du! Det korta svaret är ny kommun, nya möjligheter… Kram

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Fettsmältning och Träningsläger

Eftersom jag är lite lat av naturen gillar jag när jag kan få lite hjälp på traven och efter att ha lagt på mig ett några "sambokilon" kände jag att det var dags att dra i handbromsen och hitta tillbaka till en mer hälsosam livsstil med sikte på beach 2024! Därför...

Läs mer

Livsstil

Upplev Gdansk

Du kanske vet att familjen har en härlig lägenhet i hjärtat av Gamla stan i Gdansk? Faktum är att den ligger mitt på długi targ (den mest besökta gågatan som betyder ungefär "lång marknad"). Varför är inte svårt att förstå eftersom det året om myllrar av människor,...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Träskor och Svensexa

Som utlovades i förra avsnittet av vår podd avslöjar SuperSyrran vad som var orsaken till att hon blev utslängd och portad från Växjö Lakers finalmatch. Något som får SnyggBrorsan att berätta om snefylla, en kluven kavaj och offentlig urinering. Dessutom meddelas...

Läs mer

Livsstil

MammaBarn Lördag

Hela dagen har jag gått runt med ett ganska löjligt leende i ansiktet och kärlek i hjärtat efter ett dygn tillsammans med min bästis Mia och våra söner/gudsöner som också är bästisar! Igår hämtade jag upp Mia och Wille vid Alvesta tågstation och vår årliga mamma...

Läs mer

Livsstil

Grattis Älskade Tim

Vart tog åren vägen? Min lille pojk har vuxit upp till en MAN som har fast jobb, en stor lägenhet, världens finaste flickvän och fyller 22 år idag! Och vet du vad? Jag ÄLSKART! Mycket mer än de omtumlande och kaotiska småbarnsåren med blöjor och hjärtoperationer!...

Läs mer

Livsstil

Maginfluensa

Idag har det inte varit muntra miner på Kullen, alltså berget som mitt hus ligger på. Efter koppen med morgonte tog det nämligen inte många minuter innan verkmästaren i magen drog i nödbromsen och öppnade slussarna. Först trodde jag att det var de festliga dagarna...

Läs mer

Livsstil

Jävla HÄXOR

Jag är så arg att jag kokar! Minns du att jag skrev att min dementa mor ringt någon horoskoplinje och fått en telefonräkning på över 5 000 riksdaler?! Nu har brorsan och jag, med hjälp av vår ömma moders telefon, lyckats klura ut vem/vilka fanskapen är som har...

Läs mer

Livsstil

En Jobbig Jävel

Ibland undrar jag vart mänskligheten är på väg och vart empatin och medmänskligheten har tagit vägen? I veckans poddavsnitt av SnyggBrorsan & SuperSyrran berättar jag om vad som nyligen inträffade, framför mig i kön till kassan på ett stort matvaruhus- Eftersom...

Läs mer

Livsstil

Lynchstämning

Älsklingen och jag konstaterade just att det typ fortfarande är påsk, eftersom halva landet fortfarande har påsklov och att veckan startade med en påskdag, och därför är det fortfarande tillåtet att äta påskgodis. Så därför har vi just ringt in brorsan för att...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Klamydia, Hockey och Påskplanering

Det är på landet det händer med allt ifrån klamydiatest till samhällsföreningens årsmöte och smörgåstårtans vara eller icke vara.. Av respekt för "mänskligheten" påtalar syskonen vikten av snälla tankar och goda gärningar. Något som tar dem osökt vidare till...

Läs mer