25 maj, 2023

Nu ligger min bostad på Hemnet

Jag lever, och mår väl! Radiotystnaden här beror uteslutande på att jag rensat, plockat, fixat, städat och stylat inför fotografering och filmning av min bostadsrätt, som NU ligger ute till försäljning! Jag är trött som en sömngångare men så nöjd och vill skicka ett särskilt tack till Sara och Ebba, på SGinred. 
MDIyNnwwMDAxNTk5MzUwM3w5Ng..MAGI, är inte ett tillräckligt starkt ord för att beskriva vad ni gjort med mitt radhus. Att man blir hemmablind efter nästan 20 år, på samma adress, är ett faktum! Tims gamla barnrum, numera gästrum och kontor, var nog den största överraskningen. Varför jag väljer att sneak peaka med den ovan.20230523_101340Att styla ett radhus på 99 kvm är inget man gör i en handvändning. När vi var “klara”, efter ca 8 timmars styling, väntade filmning och fotografering i 3 timmar till. Nedan en liten “behind the scenes” från inredningsbranchen.
20230523_192700Jag vill även rikta ett stort tack till proffsiga Johan och Jenny, på Svensk Fastighetsförmedling! I dessa tider känns det extra skönt att ha valt en stabil och trygg mäklare, som levererar över förväntan, utan att bjuda på några skandaler! NU ligger dessutom både film och MASSOR av bilder ute på Hemnet och Svensk Fastighetsförmedling.
Kika gärna in och dela ännu hellre. MDIyNnwwMDAxNTk5MzQ5OHw5Ng..Sist men inte minst, tack mitt hjärta, sonen Tim och min kärlek Mr X. Utan er handfasta hjälp hade jag aldrig fixat detta på en vecka. Älskar er! Kram Å

Ps. Sitter nu och jobbar med före- och efterbilder, som kommer här inom kort…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer

Livsstil

Baby Reindeer

Det har nog inte undgått många att Netflix nyligen släppt en verklighetsbaserad miniserie som heter Baby Reindeer. Serien handlar om en relativt misslyckad komiker som blir stalkad av en kvinna som han bjudit på cola där han arbetar som bartender. Den vänligheten...

Läs mer

Livsstil

Ännu en Jäkla Knöl

Så här är det. Jag försöker hålla humöret uppe. Fokusera på det som är bra istället för dåligt. Men ibland dippar det. Nyligen hittade jag nämligen en ny knöl i mitt vänstra bröst. Förra gången var det högra och likt då var jag tidigare i veckan på tuttkoll på...

Läs mer

Livsstil

New look upcoming

Idag har Inga-Lill och jag varit hos mästerfotografen Martina Wärenfeldt. Det är nämligen dags att ge bloggen en ny look. Även om jag älskar bilden jag har nu (på språng i grön jumpsuit och som Martina fotograferat och skapat) så är den minst fyra år gammal och jag...

Läs mer

Livsstil

Festen fortsätter

Just nu håller vi på att öppna upp vårt älskade Sjöfällan vid Helgahavet och jag nyper mig i armen av både vädret och vårt paradis. Morgonens vy gick inte av för hackor. Och inte frukosten heller.. Att öppna upp semesterparadiset fick mig dock att inse dess...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Fåfänga, Musfisar och Halleluja

Hur fåfäng får en man vara och hur många shots kan man dricka innan man bör skämmas? Denna gången avhandlas allt ifrån tältmöten till cirkus, en snuskdoktor, ögonbryn, träningsläger och smulpapper till veckans höjdare i form av whiskymässa och tjejhäng i Tylösand....

Läs mer

Livsstil

Kom och Boa med oss

Misstänker att jag inte är ensam om att "boa" lite extra mycket just nu när vårsolens strålar obarmhärtigt avslöjar allt som behöver sommarfixas både inne och ute... På fredag den 4 maj har Striddes Färghandel i Växjö öppet hus mellan 10 -18 så om du vill få tips...

Läs mer

Livsstil, Recept

Grill Kungar och Sallader

Jag har förstått att kvällens ämne bjuder på mycket igenkänning så vi tar det från början. Igår bestämdes att Mr X, SnyggBrorsan och jag skulle ha en mysig kväll och grilla tillsammans. Eftersom jag är mest flexibel i och med att jag arbetar hemifrån, erbjöd jag...

Läs mer