24 februari, 2024

Gunilla Persson – Allt Ljus på Mig

Vi har det fortsatt bra i fjällen och alla skippade sista åket idag men Mr X, som opererades i torsdags, blir kvar på lasarettet över helgen!

Men nog om oss för ikväll går ju Melodifestivalens fjärde deltävling av stapeln i Eskilstuna och jag vågar påstå att det är ett mycket starkt startfält. Men innan det brakar loss i E-tuna måste jag såklart skvallra lite om vad som hände bakom kulisserna i Växjö förra lördagen när strålkastarna slocknat på Vida Arena…

Eftersom jag bevakat deltävling tre i form av media, var jag också inbjuden till efterfesten tillsammans med artisterna och alla som arbetat med Melodifestivalen. Och du kan säkert lista ut vilken stjärna som lyste klarast på efterfesten? Självklart Gunilla Persson!

Men innan jag hamnade på efterfesten inträffade något smått otroligt när lilla jag högst oplanerat hamnade på Gunilla Perssons högst privata förfest på hotellet och därmed ansågs värdig en plats i “Team Gunilla”!

Jag är nog inte ensam om att ha haft en ganska förutfattad mening om Hollywood frun men den kan jag tala om kullkastades totalt. Den Gunilla Persson jag fick möta bortom kamerablixtarna var sprudlande glad och ödmjukt tacksam över den kärlek hon visats av Växjö publiken, sina vänner och självklart Fredrik Andersson, som skrivit La La Gunilla (I Won¨t Shake) till henne!

Efter blommor och champagne var det dock dags för “Team Gunilla” att ta sig till efterfesten ett par hundra meter från hotellet och Gunilla Persson tog tillsammans med dottern Erika självklart taxi den korta biten för att göra en ståndsmässig entré.

Och visst gjorde hon det… och uttrycket allt ljus på mig tog plötsligt en ny proportioner när Gunilla och Erika Persson anslöt till efterfesten på Växjö Konserthus!

STORT TACK alla nya vänner, Malin och Ray på Gold FM, Team Gunilla och SVT för en oförglömlig vecka! Snart köööör vi deltävling 4 castat på tv:n i Funäsdalen! Vill ni veta vad jag tyckte om den kan ni som vanligt lyssna till mig på P4 Kronoberg strax efter 10 på måndag. Kram Å

5 Kommentarer

 1. kristersundberg@gmail.com'

  Det var väl Edward Persson som en gång myntade uttrycket ”Allt ljus på mig”!
  Även han mycket egocentrisk!

  Svara
 2. evaakesson4@gmail.com'

  Åh vad väntan är lång efter före och efter i huset.
  Läser gärna din blogg men nu har det blivit mycket renovering och inte mycket uppföljning på den.
  Det blir mycket annat som naturligtvis är trevligt, ja förutom olyckan och Gunilla hyllning.
  Hoppas du får tiden att visa hemmet snart.

  Svara
  • stina.widerholm@gmail.com'

   Jag håller med dej! Väntat sjukt länge på att se resultatet efter renovering. Och undrar VARFÖR det dröjt så länge? Skruvade upp allt till en viss datum och skulle visa resultatet – sen bara INGENTING!? Trist!

   Svara
  • Jag förstår dig Eva. Ambitionen var att visa upp det snarast efter inflyttning men jag har helt enkelt inte landat än… Förklarar mer i kvällens blogginlägg. Kram och trevlig kväll!

   https://azabrennander.se/2024/03/02/befogad-kritik/

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Fettsmältning och Träningsläger

Eftersom jag är lite lat av naturen gillar jag när jag kan få lite hjälp på traven och efter att ha lagt på mig ett några "sambokilon" kände jag att det var dags att dra i handbromsen och hitta tillbaka till en mer hälsosam livsstil med sikte på beach 2024! Därför...

Läs mer

Livsstil

Upplev Gdansk

Du kanske vet att familjen har en härlig lägenhet i hjärtat av Gamla stan i Gdansk? Faktum är att den ligger mitt på długi targ (den mest besökta gågatan som betyder ungefär "lång marknad"). Varför är inte svårt att förstå eftersom det året om myllrar av människor,...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Träskor och Svensexa

Som utlovades i förra avsnittet av vår podd avslöjar SuperSyrran vad som var orsaken till att hon blev utslängd och portad från Växjö Lakers finalmatch. Något som får SnyggBrorsan att berätta om snefylla, en kluven kavaj och offentlig urinering. Dessutom meddelas...

Läs mer

Livsstil

MammaBarn Lördag

Hela dagen har jag gått runt med ett ganska löjligt leende i ansiktet och kärlek i hjärtat efter ett dygn tillsammans med min bästis Mia och våra söner/gudsöner som också är bästisar! Igår hämtade jag upp Mia och Wille vid Alvesta tågstation och vår årliga mamma...

Läs mer

Livsstil

Grattis Älskade Tim

Vart tog åren vägen? Min lille pojk har vuxit upp till en MAN som har fast jobb, en stor lägenhet, världens finaste flickvän och fyller 22 år idag! Och vet du vad? Jag ÄLSKART! Mycket mer än de omtumlande och kaotiska småbarnsåren med blöjor och hjärtoperationer!...

Läs mer

Livsstil

Maginfluensa

Idag har det inte varit muntra miner på Kullen, alltså berget som mitt hus ligger på. Efter koppen med morgonte tog det nämligen inte många minuter innan verkmästaren i magen drog i nödbromsen och öppnade slussarna. Först trodde jag att det var de festliga dagarna...

Läs mer

Livsstil

Jävla HÄXOR

Jag är så arg att jag kokar! Minns du att jag skrev att min dementa mor ringt någon horoskoplinje och fått en telefonräkning på över 5 000 riksdaler?! Nu har brorsan och jag, med hjälp av vår ömma moders telefon, lyckats klura ut vem/vilka fanskapen är som har...

Läs mer

Livsstil

En Jobbig Jävel

Ibland undrar jag vart mänskligheten är på väg och vart empatin och medmänskligheten har tagit vägen? I veckans poddavsnitt av SnyggBrorsan & SuperSyrran berättar jag om vad som nyligen inträffade, framför mig i kön till kassan på ett stort matvaruhus- Eftersom...

Läs mer

Livsstil

Lynchstämning

Älsklingen och jag konstaterade just att det typ fortfarande är påsk, eftersom halva landet fortfarande har påsklov och att veckan startade med en påskdag, och därför är det fortfarande tillåtet att äta påskgodis. Så därför har vi just ringt in brorsan för att...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Klamydia, Hockey och Påskplanering

Det är på landet det händer med allt ifrån klamydiatest till samhällsföreningens årsmöte och smörgåstårtans vara eller icke vara.. Av respekt för "mänskligheten" påtalar syskonen vikten av snälla tankar och goda gärningar. Något som tar dem osökt vidare till...

Läs mer