22 augusti, 2023

Ett litet men användbart tips

Just nu befinner jag och Kärleken oss på Österlen, närmare bestämt hos fina vännerna Petter och Fredrik på Eklaholm! Vi har haft ett magiskt dygn tillsammans och jag lovar att lägga ut en Bild Bonanza de luxe, från Eklaholm inom kort. Men först ska jag njuta färdigt av dessa gästfria herrar, och under tiden delar jag med mig av ett litet hudvårdstips i samarbete med Doktor Tore.20230818_112559Nyckeln till en vacker hy är rengöring med bra produkter. Själv använder jag enbart produkter från Exuviance och Neostrata, vilka jag fått hjälp att välja ut av hudvårdsterapeut på Växjö Medical Center.

För den ultimata rengöringen använder jag först en rengöringskräm, Gentle cleansing cream, från Exuviance, Den löser nämligen upp smuts i huden. Därefter använder jag en rengöringsgel, Ultra brightening cleanser, från Neostrata. Gelen löser upp fett och tvättar effektivt bort smink. Efter min tvåstegsrengöring, som jag gör varje kväll, återfuktar jag med serum, nattkräm och ögonkräm från Neostrata. På morgonen nöjer jag mig med en av rengöringsprodukterna och återfuktar med serum, ögonkräm och dagkräm, också den från Neostrata.

Alla produkter som jag använder hittar du hos Växjö Medical Center. //Å

4 Kommentarer

 1. monika.nyponeos@live.se'

  Så jättebra. Jag är fattig och köper det billigaste på apoteket.
  Kan tipsa om att inte röka eller sola med.
  Alla har olika förutsättningar 😀

  Svara
  • Också väldigt bra tips!!! Kram

   Svara
 2. majvi@vialink.se'

  Ni är i min byggd. Jättefint på Eklaholm. Ni har ju tur med vädret det är ju så vackert. Finns en hel del sevärt på Österlen.
  Må väl/MH

  Svara
  • Ja men visst är det underbart!! Kram

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Oroväckande högt

Har hintat lite om det på Instagram, när jag besökt vårdcentralen för egen räkning, mitt blodtryck är nämligen oroväckande högt. Och har varit så en längre tid. Eftersom det ligger i min natur att inte vädra fara förrän det är fara och färde har jag känt mig lugn i...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Bob och Bittan

Familjen har spontant utökats och berikats med Bob och Bittan efter en heroisk insats av SuperSyrrans son Tim. SnyggBrorsan är mer orolig för lamor och kameler än sin systers höga blodtryck men stolt över sonen Elwins prestationer. Dessutom är EPA-traktorn äntligen...

Läs mer

Livsstil

Nationaldagsgalopp

En underbart fin tradition jag har är att fira Nationaldagen på Gärdet på Kungliga Djurgården i Stockholm. Dagen till ära rids ett antal lopp i Nationaldagsgaloppen, inför i runda slängar ca 50 000 nationaldagsfirare, och det är en folkfest utan dess like! Visste...

Läs mer

Livsstil

Rösta för ett fritt och säkert Europa

Kära vän, här hemma är det fullt upp med kaniner, högt blodtryck och valarbete in i det sista. Däremellan har jag haft ett par fantastiska dagar i Stockholm men mer om det senare. För viktigast av allt just nu är såklart att du har röstat! Personligen brinner mitt...

Läs mer

Livsstil

Panik Adoption

Okej, det här är så typiskt mig. Fullständigt oplanerat men sannolikt meningen och bra till slut. Men jag tar tar det från början... Efter en fantastiskt rolig 50-årsfest OCH grabbfest med Tim & Co på Sjöfällan samma dygn var jag ganska sliten i lördags. Därför...

Läs mer

Livsstil

Liv och Död

Älskade, underbara, fantastiska vänner och bekanta! TACK för allt stöd och omtanke inför dagens tuttkoll! Får erkänna att jag inte var särskilt kaxig när jag parkerat bilen och begav mig mot Mammografi avdelningen på Växjö lasarett i eftermiddags. På något sätt har...

Läs mer

Livsstil

Får inte ihop det

Så här ligger det till. Just nu får jag inte ihop livet så bra. Min dementa mor tar galet mycket energi och jag är sjukt trött och orolig för den nya knölen i bröstet. Därför har det varit väldigt tyst här inne den senaste veckan. Men imorgon ska tutten undersökas...

Läs mer

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer