14 april, 2024

MammaBarn Lördag

Hela dagen har jag gått runt med ett ganska löjligt leende i ansiktet och kärlek i hjärtat efter ett dygn tillsammans med min bästis Mia och våra söner/gudsöner som också är bästisar!

Igår hämtade jag upp Mia och Wille vid Alvesta tågstation och vår årliga mamma barn lördag startade med sushi och bubbel på Kullen tillsammans med SnyggBrorsan, som fick äran att agera fotograf, innan han förvisades!

Tim hade önskat sig en Airfryer och önskan gick såklart i uppfyllelse!

Eftersom Tim fyllde år dagen innan blev det såklart lite extra fokus på honom men faktum är att vi firade båda killarnas födelsedagar och min inflyttning på både Sjöfällan och Kullen!

Efter mat och prat i kvardrat om minnen från förr och drömmar om framtiden tog killarna och jag oss en siesta. Vilket gjorde att vi var fulladdade med krafter för kökstjänst. Så mysigt att laga mat tillsammans, även om “tillsammans” möjligen lämnade lite mer att önska.

Eftersom jag vet att ölänningarna är galna i skaldjur bjöd jag på moules frites och jättehavskräftor.

Framåt 22-tiden tyckte dock våra gudsöner/söner att det räckte med mammatid och mutade SnyggBrorsan att skjutsa in dem till Växjö för att partaja med Tims grabbgäng. Eftersom mammorna redan börjat krokna vid den tiden så kändes det helrätt att avrunda kvällen med tjejsnack framför öppna spisen.

Innan det var dags att säga adjö till våra bästisar hann vi även med en snabbvisit hos mor i Moheda. Det gladde mig oerhört att hon kände igen både Mia och William. Men så har de också varit en del av vår familj sedan många, många år.

TACK älskade ni för ett underbart dygn på Kullen. Våra kloka samtal värmer fortfarande mitt hjärta. Kram Å

2 Kommentarer

  1. lottisp89@gmail.com'

    Grattis Tim!

    Svara
    • Tack snälla. ❤️

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer

Livsstil

Baby Reindeer

Det har nog inte undgått många att Netflix nyligen släppt en verklighetsbaserad miniserie som heter Baby Reindeer. Serien handlar om en relativt misslyckad komiker som blir stalkad av en kvinna som han bjudit på cola där han arbetar som bartender. Den vänligheten...

Läs mer

Livsstil

Ännu en Jäkla Knöl

Så här är det. Jag försöker hålla humöret uppe. Fokusera på det som är bra istället för dåligt. Men ibland dippar det. Nyligen hittade jag nämligen en ny knöl i mitt vänstra bröst. Förra gången var det högra och likt då var jag tidigare i veckan på tuttkoll på...

Läs mer

Livsstil

New look upcoming

Idag har Inga-Lill och jag varit hos mästerfotografen Martina Wärenfeldt. Det är nämligen dags att ge bloggen en ny look. Även om jag älskar bilden jag har nu (på språng i grön jumpsuit och som Martina fotograferat och skapat) så är den minst fyra år gammal och jag...

Läs mer

Livsstil

Festen fortsätter

Just nu håller vi på att öppna upp vårt älskade Sjöfällan vid Helgahavet och jag nyper mig i armen av både vädret och vårt paradis. Morgonens vy gick inte av för hackor. Och inte frukosten heller.. Att öppna upp semesterparadiset fick mig dock att inse dess...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Fåfänga, Musfisar och Halleluja

Hur fåfäng får en man vara och hur många shots kan man dricka innan man bör skämmas? Denna gången avhandlas allt ifrån tältmöten till cirkus, en snuskdoktor, ögonbryn, träningsläger och smulpapper till veckans höjdare i form av whiskymässa och tjejhäng i Tylösand....

Läs mer

Livsstil

Kom och Boa med oss

Misstänker att jag inte är ensam om att "boa" lite extra mycket just nu när vårsolens strålar obarmhärtigt avslöjar allt som behöver sommarfixas både inne och ute... På fredag den 4 maj har Striddes Färghandel i Växjö öppet hus mellan 10 -18 så om du vill få tips...

Läs mer

Livsstil, Recept

Grill Kungar och Sallader

Jag har förstått att kvällens ämne bjuder på mycket igenkänning så vi tar det från början. Igår bestämdes att Mr X, SnyggBrorsan och jag skulle ha en mysig kväll och grilla tillsammans. Eftersom jag är mest flexibel i och med att jag arbetar hemifrån, erbjöd jag...

Läs mer