4 februari, 2024

Inte mer än människa

Jo det är sant. Jag lever! Men det är med nöd och näppe…
Faktum är att jag nog aldrig, under mina 20 år som bloggare, haft ett så här långt uppehåll i skrivandet. Men det har helt enkelt inte funnits varken tid eller ork att skriva. Trots att jag såklart håller på att spricka av längtan att få visa upp vad jag åstadkommit på drygt 20 dagar!

Pratade med min vän (Hund) Anna igår och beklagade mig över att jag ligger efter med allt och hon yttrade de kloka orden “veckan som gått har du ju bara inte varit mer än människa” och det fick mig att tänka till. För precis så är det ju. Jag har varit tvungen att prioritera stenhårt för att dra mitt galna renoveringsprojekt i hamn. Och jag gjorde det! Jag fanimig gjorde det och tappade ett par kilo på kuppen!

Jag LOVAR att jag ska dela med mig av mängder av före och efter bilder men jag kan redan nu hinta om att föräldrahemmet blir såååå fint! Nu ska jag upp och podda med SnyggBrorsan som sedan drygt en vecka sedan bara bor 300 m bort. Han har lovat att bjuda på mammas specialare “Hawaii kyckling” och lite vin eftersom vi dessutom klarat vår 21 dagars detox med bravur! Kram Å

Ps. Jag har såklart massor att säga om Melodifestivalens första deltävling som gick av stapeln igår. Ratta in P4 Kronoberg (100,2 MHz) imorgon efter 10 så kan du lyssna till mina åsikter i Mellopanelen.

4 Kommentarer

 1. lenafolk70@gmail.com'

  Följt dig på insta. Du är grym. Lycka till med allt.

  Svara
  • Tack snälla du. Roligt att du vill följa! Kram Å

   Svara
 2. olaswing1012@hotmail.com'

  Ja du /ni klarade det.
  Jättebra. Grattis.
  Kram

  Svara
  • Stort tack bästa du! Kram Å

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Oroväckande högt

Har hintat lite om det på Instagram, när jag besökt vårdcentralen för egen räkning, mitt blodtryck är nämligen oroväckande högt. Och har varit så en längre tid. Eftersom det ligger i min natur att inte vädra fara förrän det är fara och färde har jag känt mig lugn i...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Bob och Bittan

Familjen har spontant utökats och berikats med Bob och Bittan efter en heroisk insats av SuperSyrrans son Tim. SnyggBrorsan är mer orolig för lamor och kameler än sin systers höga blodtryck men stolt över sonen Elwins prestationer. Dessutom är EPA-traktorn äntligen...

Läs mer

Livsstil

Nationaldagsgalopp

En underbart fin tradition jag har är att fira Nationaldagen på Gärdet på Kungliga Djurgården i Stockholm. Dagen till ära rids ett antal lopp i Nationaldagsgaloppen, inför i runda slängar ca 50 000 nationaldagsfirare, och det är en folkfest utan dess like! Visste...

Läs mer

Livsstil

Rösta för ett fritt och säkert Europa

Kära vän, här hemma är det fullt upp med kaniner, högt blodtryck och valarbete in i det sista. Däremellan har jag haft ett par fantastiska dagar i Stockholm men mer om det senare. För viktigast av allt just nu är såklart att du har röstat! Personligen brinner mitt...

Läs mer

Livsstil

Panik Adoption

Okej, det här är så typiskt mig. Fullständigt oplanerat men sannolikt meningen och bra till slut. Men jag tar tar det från början... Efter en fantastiskt rolig 50-årsfest OCH grabbfest med Tim & Co på Sjöfällan samma dygn var jag ganska sliten i lördags. Därför...

Läs mer

Livsstil

Liv och Död

Älskade, underbara, fantastiska vänner och bekanta! TACK för allt stöd och omtanke inför dagens tuttkoll! Får erkänna att jag inte var särskilt kaxig när jag parkerat bilen och begav mig mot Mammografi avdelningen på Växjö lasarett i eftermiddags. På något sätt har...

Läs mer

Livsstil

Får inte ihop det

Så här ligger det till. Just nu får jag inte ihop livet så bra. Min dementa mor tar galet mycket energi och jag är sjukt trött och orolig för den nya knölen i bröstet. Därför har det varit väldigt tyst här inne den senaste veckan. Men imorgon ska tutten undersökas...

Läs mer

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer