27 november, 2021

Han har saknats mig

Alltså jag vet att det här låter helt galet men jag, som normalt inte brukar basunera ut hur jag verkligen känner, bara måste få ur mig hur FANTASTISK Mr X verkar vara!

I torsdags hade vi vår femte dejt och denna gången i Stockholm, eftersom vi båda “råkade” befinna oss där samtidigt. Jag vet inte vad det är denna mannen gör med mig men jag blir liksom lugn, varm, lycklig och harmonisk, i en salig blandning, tillsammans med honom. Och det fina är att han påstår sig känna likadant när han är med mig!photo-1526047932273-341f2a7631f9Kan du tänka dig det, att JAG skapar lugn och harmoni i någon? DET hade jag inte trott för ett par år sedan, när hela jag var i katastrofläge!

Förnuftet säger såklart att det är alldeles för tidigt att påstå sig ha några djupare känslor, eftersom vi självklart inte känner varandra tillräckligt bra ännu och även solen har sina fläckar, men det känns som Han har saknats mig. Och jag kan bara instämma med Mr X “Åza, vem hade kunnat drömma om det här” som han sa när vi skildes åt igår.photo-1516589178581-6cd7833ae3b2Oavsett vart det här leder så är jag oerhört tacksam över att jag ÄNTLIGEN har förstått hur det ska kännas i hjärtat när man är tillsammans och att det är det enda som har betydelse. Alltså känslorna en annan människa skapar inuti en själv och Mr X skapar väldigt fina i mig.

Det blev en lång utläggning men jag behövde få det ur mig. 20211125_210620I torsdags hade vi sällskap på dejten av min vän Anna. Särskilt kul var det eftersom Anna känner Mr X sedan förr! Av min vän Tina hade jag fått biljetter till en spelning hennes man Erik gav på Malmen, så där sammanstrålade vi tre.20211125_201155Spelningen var fantastsisk! Erik hade skrivit text och musik och de R’n’B och soulinfluerade låtarna framfördes av en grym sextett med Zoei Finer (japp det är Sarahs syster) och Silver på sång. Får du chansen att lyssna till Eriks musik måste du ta den!20211126_000306Kvällen avrundades med en Foodora beställning, eftersom Hotel at Six inte erbjöd något i matväg efter 23. Dock går den beställningen till historien eftersom den så att säga gick något fel.

Med facit i hand kan jag nämligen konstatera att 2 megamenyer Big Mac + 2 cheeseburger menyer + 2 chicken McNuggets 20 pack med 6 dipsåser och extra stora pommes är lite för mycket för två personer, att dela på en torsdagsdejt i huvudstaden…. //Å

6 Kommentarer

 1. anna_nordberg@spray.se'

  Njut av nuet och tänk inte så mycket framåt🤗🥰

  Svara
  • Försöker. Men jag är ju en obotlig romantiker så jag har redan målat upp resten av livet! Kram Å

   Svara
 2. tillmariae@hotmail.com'

  Härligt att läsa om ditt kärleksrus 💕
  Det förtjänar du.
  Nej den måltiden hade nog passat bättre för sex…. Ja personer alltså 😉😂😂😂

  Svara
  • Hahaha, ja ellerhur?! Kram

   Svara
 3. jejab@spray.se'

  Såååååå härligt o värd ❤️Njuuut

  Svara
  • Tack! Det gör jag. Kram

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer

Livsstil

Baby Reindeer

Det har nog inte undgått många att Netflix nyligen släppt en verklighetsbaserad miniserie som heter Baby Reindeer. Serien handlar om en relativt misslyckad komiker som blir stalkad av en kvinna som han bjudit på cola där han arbetar som bartender. Den vänligheten...

Läs mer

Livsstil

Ännu en Jäkla Knöl

Så här är det. Jag försöker hålla humöret uppe. Fokusera på det som är bra istället för dåligt. Men ibland dippar det. Nyligen hittade jag nämligen en ny knöl i mitt vänstra bröst. Förra gången var det högra och likt då var jag tidigare i veckan på tuttkoll på...

Läs mer

Livsstil

New look upcoming

Idag har Inga-Lill och jag varit hos mästerfotografen Martina Wärenfeldt. Det är nämligen dags att ge bloggen en ny look. Även om jag älskar bilden jag har nu (på språng i grön jumpsuit och som Martina fotograferat och skapat) så är den minst fyra år gammal och jag...

Läs mer

Livsstil

Festen fortsätter

Just nu håller vi på att öppna upp vårt älskade Sjöfällan vid Helgahavet och jag nyper mig i armen av både vädret och vårt paradis. Morgonens vy gick inte av för hackor. Och inte frukosten heller.. Att öppna upp semesterparadiset fick mig dock att inse dess...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Fåfänga, Musfisar och Halleluja

Hur fåfäng får en man vara och hur många shots kan man dricka innan man bör skämmas? Denna gången avhandlas allt ifrån tältmöten till cirkus, en snuskdoktor, ögonbryn, träningsläger och smulpapper till veckans höjdare i form av whiskymässa och tjejhäng i Tylösand....

Läs mer

Livsstil

Kom och Boa med oss

Misstänker att jag inte är ensam om att "boa" lite extra mycket just nu när vårsolens strålar obarmhärtigt avslöjar allt som behöver sommarfixas både inne och ute... På fredag den 4 maj har Striddes Färghandel i Växjö öppet hus mellan 10 -18 så om du vill få tips...

Läs mer

Livsstil, Recept

Grill Kungar och Sallader

Jag har förstått att kvällens ämne bjuder på mycket igenkänning så vi tar det från början. Igår bestämdes att Mr X, SnyggBrorsan och jag skulle ha en mysig kväll och grilla tillsammans. Eftersom jag är mest flexibel i och med att jag arbetar hemifrån, erbjöd jag...

Läs mer