3 januari, 2021

Dan före Dan i väntan på Bäbis

Måste erkänna att både jag och sonen varit som två små barn dan före dopparedan idag. Det kan ju tyckas att det är ett par veckor för sent men för oss är det faktiskt som att vänta på Jultomten, och veta att han kommer imorgon.IMG_20201206_193204_205Att vi dessutom väntar på något bättre än jultomten gör ju inte saken sämre. Imorgon ska vi ju nämligen hämta hem Inga-Lill till oss och fr o m då är vi fyra i familjen.FB_IMG_1608202431767Även Råttan har förstått att något är på gång och varje gång vi säger “snart kommer Bäbis” spetsar hon öronen och sätter sig att vänta vid dörren. Sannolikt vet hon inte på vad men att någon “kommer” brukar ju vara trevligt.FB_IMG_1608203498088Startade dagen med ett givande samtal med hundcoachen Magnus Hansson från Care4Dogs, som trots vilodag lät mig ställa tusen frågor.FB_IMG_1608203555690Eftersom det är första gången jag lever med mer än en hund vill jag verkligen vill ge både Inez och Inga-Lill de bästa förutsättningar jag kan, för en bra och lugn introduktion och valpsäkra hemmet på bästa sätt.20201104_121058Därför var det extra värdefullt att få ställa frågor till megaproffset Magnus om allt ifrån om jag kan utfodra mina hundar tillsammans, till hur de ska sova och hur jag ska göra för att inte Råttan ska känna sig exkluderad.FB_IMG_1608203539180Nu väntar uppesittarkväll med sonen och Råttan i väntan på Bokgläntan´s C´Moi Inga-Lill aka Bäbis. //Å

Ps. Bebisbilderna är från uppfödaren Josefine veckorna innan vi träffade Inga-Lill IRL.

2 Kommentarer

  1. anna@g-henriksson.se'

    Lycka till i morgon, förstår att ni är förväntansfulla <3

    Svara
    • Tack snälla, det är vi verkligen!!🙏💕🐾

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Fettsmältning och Träningsläger

Eftersom jag är lite lat av naturen gillar jag när jag kan få lite hjälp på traven och efter att ha lagt på mig ett några "sambokilon" kände jag att det var dags att dra i handbromsen och hitta tillbaka till en mer hälsosam livsstil med sikte på beach 2024! Därför...

Läs mer

Livsstil

Upplev Gdansk

Du kanske vet att familjen har en härlig lägenhet i hjärtat av Gamla stan i Gdansk? Faktum är att den ligger mitt på długi targ (den mest besökta gågatan som betyder ungefär "lång marknad"). Varför är inte svårt att förstå eftersom det året om myllrar av människor,...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Träskor och Svensexa

Som utlovades i förra avsnittet av vår podd avslöjar SuperSyrran vad som var orsaken till att hon blev utslängd och portad från Växjö Lakers finalmatch. Något som får SnyggBrorsan att berätta om snefylla, en kluven kavaj och offentlig urinering. Dessutom meddelas...

Läs mer

Livsstil

MammaBarn Lördag

Hela dagen har jag gått runt med ett ganska löjligt leende i ansiktet och kärlek i hjärtat efter ett dygn tillsammans med min bästis Mia och våra söner/gudsöner som också är bästisar! Igår hämtade jag upp Mia och Wille vid Alvesta tågstation och vår årliga mamma...

Läs mer

Livsstil

Grattis Älskade Tim

Vart tog åren vägen? Min lille pojk har vuxit upp till en MAN som har fast jobb, en stor lägenhet, världens finaste flickvän och fyller 22 år idag! Och vet du vad? Jag ÄLSKART! Mycket mer än de omtumlande och kaotiska småbarnsåren med blöjor och hjärtoperationer!...

Läs mer

Livsstil

Maginfluensa

Idag har det inte varit muntra miner på Kullen, alltså berget som mitt hus ligger på. Efter koppen med morgonte tog det nämligen inte många minuter innan verkmästaren i magen drog i nödbromsen och öppnade slussarna. Först trodde jag att det var de festliga dagarna...

Läs mer

Livsstil

Jävla HÄXOR

Jag är så arg att jag kokar! Minns du att jag skrev att min dementa mor ringt någon horoskoplinje och fått en telefonräkning på över 5 000 riksdaler?! Nu har brorsan och jag, med hjälp av vår ömma moders telefon, lyckats klura ut vem/vilka fanskapen är som har...

Läs mer

Livsstil

En Jobbig Jävel

Ibland undrar jag vart mänskligheten är på väg och vart empatin och medmänskligheten har tagit vägen? I veckans poddavsnitt av SnyggBrorsan & SuperSyrran berättar jag om vad som nyligen inträffade, framför mig i kön till kassan på ett stort matvaruhus- Eftersom...

Läs mer

Livsstil

Lynchstämning

Älsklingen och jag konstaterade just att det typ fortfarande är påsk, eftersom halva landet fortfarande har påsklov och att veckan startade med en påskdag, och därför är det fortfarande tillåtet att äta påskgodis. Så därför har vi just ringt in brorsan för att...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Klamydia, Hockey och Påskplanering

Det är på landet det händer med allt ifrån klamydiatest till samhällsföreningens årsmöte och smörgåstårtans vara eller icke vara.. Av respekt för "mänskligheten" påtalar syskonen vikten av snälla tankar och goda gärningar. Något som tar dem osökt vidare till...

Läs mer