9 april, 2020

Nakendansen inställd

Först deppade jag ihop ordentligt. Allt ifrån outfit till resa var ju minutiöst planerat och jag var inte ensam om att se fram emot vår resa. Vi var nämligen ett stort tjejgäng som skulle festat hela natten och dansat nakna i månens sken. Men nyss nåddes vi av meddelandet att Blåkulla Airlines ställer in alla avgångar, så denna påsken finns det inte annat att göra än att ställa tillbaka kvasten i förrådet och dansa naken någon annanstans…

Bilden har jag lånat från Kalmar läns museum som låtit meddela att flygningen till Blåkulla är inställd för alla häxor denna påsken.20200409_094039Men man får ju inte roligare än man gör sig och eftersom uterummet just nu fungerar som både kontor, yogasal, träningslokal, matplats och relaxavdelning tänker jag att det även kan få vara substitut för Blåkulla idag.20200408_1153211 (1)Av hänsyn till grannarna avstår jag dock från att dansa naken i år och bjuder istället på rykande nytt från Love by Lola och ett riktigt bra påskerbjudande!20200409_092011Med rabattkoden ”azabrennander15” får du just nu 15% rabatt på allt hos Love by Lola hela påskhelgen, alltså t o m klockan 23.59 på måndag!

De bikinis jag har på bilderna är Classy white ovan och Sassy snake nedan. Webbshoppen hittar du HÄR.20200409_091439Det blir sannerligen en påskhelg som inte lär bli som den brukar för de allra flesta av oss. Men även om vi inte kan träffa hela tjocka släkten, flyga till Blåkulla eller Marbella som planerat kan vi alltid göra det bästa av situationen.

Själv kommer jag drömma om härligt lata dagar i solen vid poolen. En fin och glad påsk önskar jag dig från uterummet. Kram Å20200409_090530

4 Kommentarer

 1. monica.riise@bredband.net'

  tjoohoo här var det tjusigt 😉 Lite synd, bara att din plattform håller på att göra om, och jag gillar just den sidan du har, här nu!
  Har sett andra å där er det lite rörigt nu för tiden.. <3

  Svara
  • daniel.troyse+aza@mag.bonnier.se'

   Jag tror det kommer bli kanoners Monica. Glad att du följer med mig hit. Kram Å

   Svara
 2. lydellmikael@gmail.com'

  Älskar den svarta bikinin. Den framhäver din vackra kropp fint😘

  Svara
  • Tack det var roligt att höra.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Oroväckande högt

Har hintat lite om det på Instagram, när jag besökt vårdcentralen för egen räkning, mitt blodtryck är nämligen oroväckande högt. Och har varit så en längre tid. Eftersom det ligger i min natur att inte vädra fara förrän det är fara och färde har jag känt mig lugn i...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Bob och Bittan

Familjen har spontant utökats och berikats med Bob och Bittan efter en heroisk insats av SuperSyrrans son Tim. SnyggBrorsan är mer orolig för lamor och kameler än sin systers höga blodtryck men stolt över sonen Elwins prestationer. Dessutom är EPA-traktorn äntligen...

Läs mer

Livsstil

Nationaldagsgalopp

En underbart fin tradition jag har är att fira Nationaldagen på Gärdet på Kungliga Djurgården i Stockholm. Dagen till ära rids ett antal lopp i Nationaldagsgaloppen, inför i runda slängar ca 50 000 nationaldagsfirare, och det är en folkfest utan dess like! Visste...

Läs mer

Livsstil

Rösta för ett fritt och säkert Europa

Kära vän, här hemma är det fullt upp med kaniner, högt blodtryck och valarbete in i det sista. Däremellan har jag haft ett par fantastiska dagar i Stockholm men mer om det senare. För viktigast av allt just nu är såklart att du har röstat! Personligen brinner mitt...

Läs mer

Livsstil

Panik Adoption

Okej, det här är så typiskt mig. Fullständigt oplanerat men sannolikt meningen och bra till slut. Men jag tar tar det från början... Efter en fantastiskt rolig 50-årsfest OCH grabbfest med Tim & Co på Sjöfällan samma dygn var jag ganska sliten i lördags. Därför...

Läs mer

Livsstil

Liv och Död

Älskade, underbara, fantastiska vänner och bekanta! TACK för allt stöd och omtanke inför dagens tuttkoll! Får erkänna att jag inte var särskilt kaxig när jag parkerat bilen och begav mig mot Mammografi avdelningen på Växjö lasarett i eftermiddags. På något sätt har...

Läs mer

Livsstil

Får inte ihop det

Så här ligger det till. Just nu får jag inte ihop livet så bra. Min dementa mor tar galet mycket energi och jag är sjukt trött och orolig för den nya knölen i bröstet. Därför har det varit väldigt tyst här inne den senaste veckan. Men imorgon ska tutten undersökas...

Läs mer

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer