30 augusti, 2019

Inte direkt en Bikinimodell men Kort Kurvig och Glad

Jag gillar inte bikinibilder på mig själv men jag gillar snygga bikinis. Därför är det stort för mig att jag gett mig på att vara någon sorts bikinimodell äldre.

Missförstå mig nu inte. Bikinisarna är nya men min kropp på 156,5 cm årsmodell -71 är kanske inte inte direkt vad man förknippar med bikinireklam…20190829_201855Dock har jag faktiskt varit med i en reklamfilm som rullade på Tv4 för några år sedan. Då var vi ett gäng tjejer som i början av maj filmades på en segelbåt i iskalla skärgården och jag hamnade i “par” med dåvarande Fröken Sverige som strax skulle tävla i Miss Universum. Det kändes så där får jag erkänna men vi hade kul och jag var i alla fall kort, kurvig och glad på filmen..20190829_201717Jag tror tyvärr inte jag är ensam om att ha ett lite sjukt förhållande till min kropp. I hela mitt liv har jag känt mig kort och tjock trots att jag aldrig direkt varit det sistnämnda och i tonåren hade jag t o m ätstörningar en period när jag tränade som en idiot eftersom jag inte tyckte att jag dög som jag var. Då vägde jag 5 kg mindre än nu…20190829_201949Ofta när jag ser bilder på mig själv “tänker jag vad smal jag såg ut då” eller “det där var en ganska bra vinkel” men aldrig har jag känt mig smal i stunden då bilden tagits.

Därför känns det STORT för mig att än en gång dela med mig av bikinibilder som bästa pepparen Cecilia Ljung än en gång plåtat samtidigt som hon vrålat “work it baby, du är skitsnygg men försök vara lite mer NAATUUURLIG”!20190829_201758Så därför börjar jag dagen med att bjuda på några naturliga och fullständigt oretuscherade bilder i ännu en favoritbikini och passar samtidigt på att påminna om att du får 15% rabatt på hela sortimentet hos Love by Lola med koden Azabrennander15 t o m imorgon den 31 augusti! //Å20190829_204129

3 Kommentarer

 1. olaswing1012@hotmail.comrr'

  En härlig rubrik till bilderna på en vacker kvinna.
  Det säjs ju att storleken inte har någon betydelse.
  Du har en perfekt kropp .
  Finns många kvinnor som är avundsjuka på den.
  Sedan ska jag inte berätta vad männen tänker.
  Kram L

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Hahaha.. Tack bästa du!🙏❤

   Svara
 2. hilmasvensson@hotmail.comhe'

  Du är jättefin i bikini en riktigt pangbrud. Hoppas du mår bättre idag. Gläds åt att du har en fin kärlek. Ett barn som säkert älskar sin mamma över allt. Ta tillvara på allt det fina du har i din närhet. Mycket skit du haft i sommar inget kan ju bli värre bara bättre. Önskar dig en fin helg./ Ewa

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Oroväckande högt

Har hintat lite om det på Instagram, när jag besökt vårdcentralen för egen räkning, mitt blodtryck är nämligen oroväckande högt. Och har varit så en längre tid. Eftersom det ligger i min natur att inte vädra fara förrän det är fara och färde har jag känt mig lugn i...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Bob och Bittan

Familjen har spontant utökats och berikats med Bob och Bittan efter en heroisk insats av SuperSyrrans son Tim. SnyggBrorsan är mer orolig för lamor och kameler än sin systers höga blodtryck men stolt över sonen Elwins prestationer. Dessutom är EPA-traktorn äntligen...

Läs mer

Livsstil

Nationaldagsgalopp

En underbart fin tradition jag har är att fira Nationaldagen på Gärdet på Kungliga Djurgården i Stockholm. Dagen till ära rids ett antal lopp i Nationaldagsgaloppen, inför i runda slängar ca 50 000 nationaldagsfirare, och det är en folkfest utan dess like! Visste...

Läs mer

Livsstil

Rösta för ett fritt och säkert Europa

Kära vän, här hemma är det fullt upp med kaniner, högt blodtryck och valarbete in i det sista. Däremellan har jag haft ett par fantastiska dagar i Stockholm men mer om det senare. För viktigast av allt just nu är såklart att du har röstat! Personligen brinner mitt...

Läs mer

Livsstil

Panik Adoption

Okej, det här är så typiskt mig. Fullständigt oplanerat men sannolikt meningen och bra till slut. Men jag tar tar det från början... Efter en fantastiskt rolig 50-årsfest OCH grabbfest med Tim & Co på Sjöfällan samma dygn var jag ganska sliten i lördags. Därför...

Läs mer

Livsstil

Liv och Död

Älskade, underbara, fantastiska vänner och bekanta! TACK för allt stöd och omtanke inför dagens tuttkoll! Får erkänna att jag inte var särskilt kaxig när jag parkerat bilen och begav mig mot Mammografi avdelningen på Växjö lasarett i eftermiddags. På något sätt har...

Läs mer

Livsstil

Får inte ihop det

Så här ligger det till. Just nu får jag inte ihop livet så bra. Min dementa mor tar galet mycket energi och jag är sjukt trött och orolig för den nya knölen i bröstet. Därför har det varit väldigt tyst här inne den senaste veckan. Men imorgon ska tutten undersökas...

Läs mer

Recept

Goda Grilltillbehör

Tycker du som jag att det svåraste under grillsäsongen är att hitta på smarriga tillbehör till proteinet man lägger på grillen? Om så är fallet kommer här fyra förslag från mig. Först ut är min absoluta favorit så här i färskpotatistider. Smaklig spis! /Å Varm...

Läs mer

Livsstil

Bajs

Helgen har präglats av bajs, solsken, bajs, arbete, bajs, ryggskott, bajs, samarbete och bajs. Som du säkert förstår är det tyvärr bajs som har fått mest utrymme och med bajs menar jag de objudna trädgårdsgästerna som dyker upp på Sjöfällan varje morgon för att...

Läs mer

Livsstil

Då flyttar vi igen

Vet du hur trött jag är på att flytta? På mindre än ett år har jag själv flyttat från Växjö till Ör och därefter vidare till föräldrahemmet i Lidnäs. I samma veva har jag dessutom flyttat min ömma moder från Lidnäs till en lägenhet i Moheda och så sent som igår...

Läs mer