21 mars, 2024

Cellbes x Johanna Toftby

Reklam för Cellbes x Johanna Toftby

WOW, WOW, WOW vilket fantastiskt lanseringsevent jag var på igår när Johanna Toftby, i samarbete med Cellbes, bjöd in mig till förhandsvisning av klänningarna hon designat tillsammans med Cellbes!

Min ankomst till Göteborg startade dock riktigt dåligt för undertecknad, när jag sen som alltid, upptäckte att jag glömt både min necessär OCH presenten till Johanna hemma! Men hellre brödlös än rådlös. Jag fick helt enkelt skippa tandborstningen och köpa en bukett till Johanna innan jag anlände eventet på Bellora!

Klänningarna släpptes idag i Cellbes webbshop och man behöver nog inte vara Einstein för att räkna ut att de kommer gå åt som smör i solsken! ALLA är verkligen så fina och det bästa av allt är att Johanna verkligen tänkt på passformer som är bekväma och som passar alla från storlek 34 till 64!

Utöver att få känna och klämma på alla fina klänningar var såklart kvällens behållning att få träffa alla härliga människor. Ovan Johanna tillsammans med en annan av mina favoritbloggerskor, härliga Mona “Monas Universum“.

Nedan underbara Malin “Fnulan” som jag också delat bloggportal med tidigare och som “tvingade” mig att starta Snap kontot Supersyrran igår! Så fantastiskt roligt att få dela Johannas framgång med dessa fullblodsproffs!

På tal om proffs var det gott om sådana och här är ett gäng man inte skojar bort! Malin, Åse “56 kilo“, Samone “Linsalusen” och Stina! Hoppas vår plan om att ses i Gdansk i vår håller!

Inom kort ska jag visa upp vilken av klänningarna nedan som är min favorit, för självklart har jag redan lagt en beställning som snart landar i en brevlåda nära mig… Visst är ALLA så vansinnigt fina? Du hittar dem alla HÄR.

Nu har jag landat hemma i tv-soffan igen och ett nytt avsnitt av Robinson hägrar. Dessutom är det ju fredag imorgon igen! Livet är allt bra gött emellanåt! Kram Å

12 Kommentarer

 1. stina.widerholm@gmail.com'

  Jag tror att du valt klänningen med fjärilar och kort ärm. Eller? Tycker den är mest “du”

  Svara
  • Den är verkligen superfin men nope, det blev en annan 😉

   Svara
 2. samone@linsalusen.se'

  Tack för en fab kväll🎉 Himla kul med nya bekantskaper. Och ja Gdansk ser vi fram emot

  Svara
  • Tack själv! Det gör vi verkligen!❤️❤️❤️

   Svara
 3. littis@gmail.com'

  Jättefina! Tack för tips.

  Svara
  • Ja visst är de fina?! Kram

   Svara
 4. malin@fnulan.se'

  GUUUUUUULLEEEEEE <3 <3 <3
  Så härligt att ses!
  KRAM

  Svara
  • Jaaaa verkligen!❤️❤️❤️

   Svara
 5. monika.nyponros@live.se'

  Alldeles för dyra när det inte är en känd designer.
  Cellbes är ju en lågprisaffär annars?
  Dåligt!

  Svara
  • marie.franden@gmail.com'

   Håller med … för dyra för en fattigmanspensionär som dessutom blev änka för en vecka sen så nu är det bara att prioritera rätt o använda de kläder som finns i garderoben

   Svara
 6. Marieleander@hotmail.com'

  Nja . Lite ryskt över stuket på klänningarna .. och polyester?

  Svara
  • annans@yahoo.com'

   Tänkte samma, skulle aldrig köpa ngt i polyester.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Fettsmältning och Träningsläger

Eftersom jag är lite lat av naturen gillar jag när jag kan få lite hjälp på traven och efter att ha lagt på mig ett några "sambokilon" kände jag att det var dags att dra i handbromsen och hitta tillbaka till en mer hälsosam livsstil med sikte på beach 2024! Därför...

Läs mer

Livsstil

Upplev Gdansk

Du kanske vet att familjen har en härlig lägenhet i hjärtat av Gamla stan i Gdansk? Faktum är att den ligger mitt på długi targ (den mest besökta gågatan som betyder ungefär "lång marknad"). Varför är inte svårt att förstå eftersom det året om myllrar av människor,...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Träskor och Svensexa

Som utlovades i förra avsnittet av vår podd avslöjar SuperSyrran vad som var orsaken till att hon blev utslängd och portad från Växjö Lakers finalmatch. Något som får SnyggBrorsan att berätta om snefylla, en kluven kavaj och offentlig urinering. Dessutom meddelas...

Läs mer

Livsstil

MammaBarn Lördag

Hela dagen har jag gått runt med ett ganska löjligt leende i ansiktet och kärlek i hjärtat efter ett dygn tillsammans med min bästis Mia och våra söner/gudsöner som också är bästisar! Igår hämtade jag upp Mia och Wille vid Alvesta tågstation och vår årliga mamma...

Läs mer

Livsstil

Grattis Älskade Tim

Vart tog åren vägen? Min lille pojk har vuxit upp till en MAN som har fast jobb, en stor lägenhet, världens finaste flickvän och fyller 22 år idag! Och vet du vad? Jag ÄLSKART! Mycket mer än de omtumlande och kaotiska småbarnsåren med blöjor och hjärtoperationer!...

Läs mer

Livsstil

Maginfluensa

Idag har det inte varit muntra miner på Kullen, alltså berget som mitt hus ligger på. Efter koppen med morgonte tog det nämligen inte många minuter innan verkmästaren i magen drog i nödbromsen och öppnade slussarna. Först trodde jag att det var de festliga dagarna...

Läs mer

Livsstil

Jävla HÄXOR

Jag är så arg att jag kokar! Minns du att jag skrev att min dementa mor ringt någon horoskoplinje och fått en telefonräkning på över 5 000 riksdaler?! Nu har brorsan och jag, med hjälp av vår ömma moders telefon, lyckats klura ut vem/vilka fanskapen är som har...

Läs mer

Livsstil

En Jobbig Jävel

Ibland undrar jag vart mänskligheten är på väg och vart empatin och medmänskligheten har tagit vägen? I veckans poddavsnitt av SnyggBrorsan & SuperSyrran berättar jag om vad som nyligen inträffade, framför mig i kön till kassan på ett stort matvaruhus- Eftersom...

Läs mer

Livsstil

Lynchstämning

Älsklingen och jag konstaterade just att det typ fortfarande är påsk, eftersom halva landet fortfarande har påsklov och att veckan startade med en påskdag, och därför är det fortfarande tillåtet att äta påskgodis. Så därför har vi just ringt in brorsan för att...

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Klamydia, Hockey och Påskplanering

Det är på landet det händer med allt ifrån klamydiatest till samhällsföreningens årsmöte och smörgåstårtans vara eller icke vara.. Av respekt för "mänskligheten" påtalar syskonen vikten av snälla tankar och goda gärningar. Något som tar dem osökt vidare till...

Läs mer