28 februari, 2017

Inte så Kaxig och Felinformerad

Eftersom jag har avslöjat så mycket som rör min skönhetsoperation kan jag ju lika gärna fortsätta i samma anda och berätta att en konsekvens av den var att jag inte fått träna på flera veckor!

För mig som gillar att träna var det såklart en katastrof när jag insåg det först EFTER operationen (jag hade fått fel informationsbroschyr) och på alla sätt försökte övertala kirurgen att få köra igång med träningen 1 vecka efter operationen eftersom det stod i MIN informationsbroschyr.

Efter att ha slutat med smärtstillande var jag inte lika kaxig kan jag lova och när kirurgen förklarade att de stygn jag hade på utsidan inte var något mot vad jag hade på insidan höll jag på att svimma..
DagnyDay2 Men nog om mitt självvalda beslut att lägga mig på operationsbordet (som du kan läsa mer om här) för just nu är jag JÄTTEGLAD över att kunna köra igång med träningen igen och EXTRAGLAD över att äntligen få inviga mina nya träningskläder!DagnyDay14 Att designern Illana Kuger har en historia som badklädesdesigner kan man nog ana på linjerna och den kvinnliga designen i varumärket Koral som kommer från Los Angeles.DagnyDay19 Så nu när jag både är tillåten att träna OCH har en ny träningsoutfit finns det inte längre några ursäkter för att vara lat, även om jag lärt mig uppskatta viloläget också för att vara helt ärlig. Det är bara att på´t igen och hitta tillbaka till rutinerna jag mår bäst utav!DagnyDay9 Trevlig kväll!

I samarbete med Dagny Day. Foto: Vindro

2 Kommentarer

 1. olaswing1012@hotmail.com'

  Mmm en duktig fotograf.
  Men motivet är extra fint.
  Kram L

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   TACK Lars! Kram Å

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Gunilla Persson – Allt Ljus på Mig

Vi har det fortsatt bra i fjällen och alla skippade sista åket idag men Mr X, som opererades i torsdags, blir kvar på lasarettet över helgen! Men nog om oss för ikväll går ju Melodifestivalens fjärde deltävling av stapeln i Eskilstuna och jag vågar påstå att det är...

Läs mer

Livsstil

Två Trauman

Är det inte det ena så är det det andra säger man ju ofta och sportlovsveckan är inget undantag... Redan första dagen ställdes vi inför TVÅ TRAUMAN i den närmaste kretsen. Det ena lite värre än det andra och det är upp till dig att värdera vilket som är värst......

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Hjärtan, Lip Flip, Plattröv och Mello

Hjärtligt känslosamt och härligt när podden gästades av min hjärtopererade son Tim på Alla Hjärtans dag! Denna veckan pratar vi också om min Lip flip, SnyggBrorsans plattröv, Melodifestivalen och en hel del annat knas signerat SnyggBrorsan såklart... Lyssna gärna!...

Läs mer

Livsstil

Mellofest följt av Sportlov i Fjällen

Jag har sååååå mycket att berätta från efterfesternas efterfest när det blev dubbelseger för Cazzi Opeia i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö, och inte desto mindre om hur jag hamnade på Gunilla Perssons högst privata förfest... Men först av allt vill jag...

Läs mer

Livsstil

Så tippar jag Deltävling 3 i Melodifestivalen

Om några timmar drar Melodifestivalens tredje deltävling igång på riktigt i Växjö och efter att ha varit på plats vid gårdagens genrepetition i Vida Arena kommer här min bedömning av bidragen och hur jag tror de kommer placera sig. Så håll i dig, nu köööör vi! 1....

Läs mer

Livsstil

Gynning, Berg, Gustafson och Meltzer

Ikväll har jag varit på genrepetition av Melodifestivalens tredje deltävling som sänds från Växjö och gissa vad?! Deltävling 3 har inte bara det starkaste startfältet hittills... Förutom bättre låtar och Björn Gustafsson får Carina Berg dessutom sällskap av...

Läs mer

Livsstil

Repetitioner i Melodifestivalen Deltävling 3

Idag drog repetitionerna igång för artisterna i deltävling 3 och eftersom den går av stapeln i Växjö var jag självklart på plats i Vida Arena! Artisterna som tävlar är i nämnd ordning Jacquline med låten Effortless. Clara Klingenström ned låten Aldrig mer. Kim...

Läs mer

Livsstil

Alla Hjärtebarns dag

I skrivande stund står mitt hjärtebarn i köket och steker schnitzlar till vår Alla hjärtans dag middag. Dealen är att jag handlar och fixar alla tillbehör (pommes, fetaostsallad och bearnaisesås) samt att han panerar och steker schnitzlarna (med hjälp av...

Läs mer

Livsstil

Smaken är som Baken i Mello Cirkusen

Kära vänner, om ni frågar mig har en av årets mest spännande och härliga veckor dragit igång. Och då syftar jag inte bara på Alla Hjärtans dag utan desto mer på att Mello cirkusen äntligen är tillbaka i min hemstad Växjö. Och jag ÄLSKAR det! Men innan jag går in på...

Läs mer

Recept

Handbok för Husmödrar och Italiensk Kyckling

Lovar, lovar, lovar att före- och efterbilder kommer upp här också men till er som tycker det är trist att jag bara lägger upp klipp från huset på Instagram, är den enkla förklaringen att det kräver betydligt mindre insats att filma en snutt i stunden, än att...

Läs mer