27 februari, 2017

Råttans Rehabilitering

God morgon bästa du!
Jag har en lite lagom halvsur Råtta här hemma som tycker att det varit på tok för mycket fokus på mina “åkommor” istället för hennes sedan jag igår avslöjade att jag nyligen gjorde en skönhetsoperation. Därför måste jag självklart boosta Inez ego med hur fantastiskt fint hon uppförde sig på det senaste rehabiliteringspasset på Djursjukhuset.20170223_162049Denna gången hade Lotta sällskap av blivande djurskötaren Alicia som var med för att se och lära under massagen. Råttan njöt självklart i fulla drag av uppmärksamheten!
Lotta AliciaDenna gången fick Lotta henne t o m att slappna av så mycket att hon snarkade högt och ljudligt under hela massagen.
20170223_161956 I övrigt märker vi inte a någon försämring och just nu får vi vara nöjda med det.

Kram Å

Ps. Vill du läsa mer om Råttans åkommor och rehabilitering hittar du länkar till tidigare inlägg här:
daliga-nyheter-och-fortsatt-oro/
http://blogg.alltforforaldrar.se/aza/2016/10/18/avlivning/
http://blogg.alltforforaldrar.se/aza/2016/11/17/rehabilitering-och-fortsatt-utredning/
http://blogg.alltforforaldrar.se/aza/2016/11/18/17959/

Om blickar kunde döda – Resan mot ett bättre liv

Fredag i vattentrasken


http://blogg.alltforforaldrar.se/aza/2016/12/23/uppesittarkvall-pa-djursjukhuset/

1 kommentar

  1. cgunilla@hotmail.com'

    Hon är så go så jag blir puss- sugen. Kan väl inte någon puss från en snygg karl mäta sig mot den pussmunnen Inez har. Skönt att hon inte blir sämre.❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Gunilla Persson – Allt Ljus på Mig

Vi har det fortsatt bra i fjällen och alla skippade sista åket idag men Mr X, som opererades i torsdags, blir kvar på lasarettet över helgen! Men nog om oss för ikväll går ju Melodifestivalens fjärde deltävling av stapeln i Eskilstuna och jag vågar påstå att det är...

Läs mer

Livsstil

Två Trauman

Är det inte det ena så är det det andra säger man ju ofta och sportlovsveckan är inget undantag... Redan första dagen ställdes vi inför TVÅ TRAUMAN i den närmaste kretsen. Det ena lite värre än det andra och det är upp till dig att värdera vilket som är värst......

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Hjärtan, Lip Flip, Plattröv och Mello

Hjärtligt känslosamt och härligt när podden gästades av min hjärtopererade son Tim på Alla Hjärtans dag! Denna veckan pratar vi också om min Lip flip, SnyggBrorsans plattröv, Melodifestivalen och en hel del annat knas signerat SnyggBrorsan såklart... Lyssna gärna!...

Läs mer

Livsstil

Mellofest följt av Sportlov i Fjällen

Jag har sååååå mycket att berätta från efterfesternas efterfest när det blev dubbelseger för Cazzi Opeia i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö, och inte desto mindre om hur jag hamnade på Gunilla Perssons högst privata förfest... Men först av allt vill jag...

Läs mer

Livsstil

Så tippar jag Deltävling 3 i Melodifestivalen

Om några timmar drar Melodifestivalens tredje deltävling igång på riktigt i Växjö och efter att ha varit på plats vid gårdagens genrepetition i Vida Arena kommer här min bedömning av bidragen och hur jag tror de kommer placera sig. Så håll i dig, nu köööör vi! 1....

Läs mer

Livsstil

Gynning, Berg, Gustafson och Meltzer

Ikväll har jag varit på genrepetition av Melodifestivalens tredje deltävling som sänds från Växjö och gissa vad?! Deltävling 3 har inte bara det starkaste startfältet hittills... Förutom bättre låtar och Björn Gustafsson får Carina Berg dessutom sällskap av...

Läs mer

Livsstil

Repetitioner i Melodifestivalen Deltävling 3

Idag drog repetitionerna igång för artisterna i deltävling 3 och eftersom den går av stapeln i Växjö var jag självklart på plats i Vida Arena! Artisterna som tävlar är i nämnd ordning Jacquline med låten Effortless. Clara Klingenström ned låten Aldrig mer. Kim...

Läs mer

Livsstil

Alla Hjärtebarns dag

I skrivande stund står mitt hjärtebarn i köket och steker schnitzlar till vår Alla hjärtans dag middag. Dealen är att jag handlar och fixar alla tillbehör (pommes, fetaostsallad och bearnaisesås) samt att han panerar och steker schnitzlarna (med hjälp av...

Läs mer

Livsstil

Smaken är som Baken i Mello Cirkusen

Kära vänner, om ni frågar mig har en av årets mest spännande och härliga veckor dragit igång. Och då syftar jag inte bara på Alla Hjärtans dag utan desto mer på att Mello cirkusen äntligen är tillbaka i min hemstad Växjö. Och jag ÄLSKAR det! Men innan jag går in på...

Läs mer

Recept

Handbok för Husmödrar och Italiensk Kyckling

Lovar, lovar, lovar att före- och efterbilder kommer upp här också men till er som tycker det är trist att jag bara lägger upp klipp från huset på Instagram, är den enkla förklaringen att det kräver betydligt mindre insats att filma en snutt i stunden, än att...

Läs mer