26 februari, 2017

Min HEMLIGHET 3/3 – Skönhetsoperation

Jag är nästan benägen att instämma med min ömma moder som ofta konstaterar att jag inte är riktigt klok, särskilt inte när jag väljer att avslöja det jag gör i något jag hållit hemligt i flera veckor OCH dessutom blottar mig fullständigt genom att prata om det i dagens avsnitt av MultiMammorna OCH lägga ut före- och efterbilder på resultatet. Det jag gjort är något utav det största och mest skrämmande jag varit med om, nämligen en skönhetsoperation som jag genomgick i slutet på förra året..20161129_112741 En tidig vintermorgon för några veckor sedan checkade jag in på Sankt Görans Sjukhus i Stockholm. Jag trodde att jag hade koll på läget men om jag vetat det jag vet idag hade jag aldrig med stor sannolikhet aldrig vågat fullfölja det jag några timmar senare gjorde.20161129_110545 Det som väntade var nämligen tre timmar på operationsbordet och ett ansiktslyft, vilket jag berättar mer om i avsnitt 3 av MultiMammorna. Senare under dagen kommer jag även lägga ut före- och efterbilderna som jag lovar i podden.

Snälla du, döm mig nu inte för hårt. Jag hade nämligen önskat att jag haft så bra självkänsla att jag gillat mig själv tillräckligt mycket för att inte behöva “lägga mig under kniven” men så var det tyvärr inte MEN det goda i kråksången är att jag är nöjd med resultatet även om rehabiliteringen varit och är väldigt segdragen.20161129_114857Avsnittet om skönhetsoperationer, ytliga ingrepp och vad My och jag själva genomgått kan du lyssna på du HÄR.
På återhörande inom kort. Kram Å

I samarbete med daypay.se

6 Kommentarer

 1. olaswing1012@hotmail.com'

  Det är ju något som man gör för att må bra själv. Andra får ju njuta av det yttre resultatet. Men den inre vinsten får du själv. Den är ju den viktigaste.
  Du var vacker innan och är vacker nu också.
  Kram L

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Det stämmer bra Lars. Det var något jag uteslutande gjorde för min egen skull. Tack snälla! Kram Å

   Svara
 2. mumman43@gmail.com'

  Hejsan, tycker inter det är skönhetsoperation utan en korrigering av sitt yttre för att vara nöjd!!!
  Det är upp till var och en att korrigera utan att få
  dumma påhopp.
  Strongt av dig att dela med dig av “hemllgheten”
  Sluta stressa, stress ger rynkor och av för mycket solande.
  kram från tant mumman som av ålder o visdom har rynkor och extra haka.

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Vilket bra och härligt konstaterande Tant mumman! Jag instämmer fullt ut. Kram bästa du! //Å

   Svara
 3. cgunilla@hotmail.com'

  Du och My är riktigt duktiga poddkvinnor. Så trevliga ni är. Bra ämne och härligt att höra att du är så nöjd med vad du gjort. Ser verkligen fram emot nästa veckas podd redan. Tack 🙂

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Såååå roligt att höra att du tycker det GC! Stort TACK! Kram Å

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Gunilla Persson – Allt Ljus på Mig

Vi har det fortsatt bra i fjällen och alla skippade sista åket idag men Mr X, som opererades i torsdags, blir kvar på lasarettet över helgen! Men nog om oss för ikväll går ju Melodifestivalens fjärde deltävling av stapeln i Eskilstuna och jag vågar påstå att det är...

Läs mer

Livsstil

Två Trauman

Är det inte det ena så är det det andra säger man ju ofta och sportlovsveckan är inget undantag... Redan första dagen ställdes vi inför TVÅ TRAUMAN i den närmaste kretsen. Det ena lite värre än det andra och det är upp till dig att värdera vilket som är värst......

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Hjärtan, Lip Flip, Plattröv och Mello

Hjärtligt känslosamt och härligt när podden gästades av min hjärtopererade son Tim på Alla Hjärtans dag! Denna veckan pratar vi också om min Lip flip, SnyggBrorsans plattröv, Melodifestivalen och en hel del annat knas signerat SnyggBrorsan såklart... Lyssna gärna!...

Läs mer

Livsstil

Mellofest följt av Sportlov i Fjällen

Jag har sååååå mycket att berätta från efterfesternas efterfest när det blev dubbelseger för Cazzi Opeia i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö, och inte desto mindre om hur jag hamnade på Gunilla Perssons högst privata förfest... Men först av allt vill jag...

Läs mer

Livsstil

Så tippar jag Deltävling 3 i Melodifestivalen

Om några timmar drar Melodifestivalens tredje deltävling igång på riktigt i Växjö och efter att ha varit på plats vid gårdagens genrepetition i Vida Arena kommer här min bedömning av bidragen och hur jag tror de kommer placera sig. Så håll i dig, nu köööör vi! 1....

Läs mer

Livsstil

Gynning, Berg, Gustafson och Meltzer

Ikväll har jag varit på genrepetition av Melodifestivalens tredje deltävling som sänds från Växjö och gissa vad?! Deltävling 3 har inte bara det starkaste startfältet hittills... Förutom bättre låtar och Björn Gustafsson får Carina Berg dessutom sällskap av...

Läs mer

Livsstil

Repetitioner i Melodifestivalen Deltävling 3

Idag drog repetitionerna igång för artisterna i deltävling 3 och eftersom den går av stapeln i Växjö var jag självklart på plats i Vida Arena! Artisterna som tävlar är i nämnd ordning Jacquline med låten Effortless. Clara Klingenström ned låten Aldrig mer. Kim...

Läs mer

Livsstil

Alla Hjärtebarns dag

I skrivande stund står mitt hjärtebarn i köket och steker schnitzlar till vår Alla hjärtans dag middag. Dealen är att jag handlar och fixar alla tillbehör (pommes, fetaostsallad och bearnaisesås) samt att han panerar och steker schnitzlarna (med hjälp av...

Läs mer

Livsstil

Smaken är som Baken i Mello Cirkusen

Kära vänner, om ni frågar mig har en av årets mest spännande och härliga veckor dragit igång. Och då syftar jag inte bara på Alla Hjärtans dag utan desto mer på att Mello cirkusen äntligen är tillbaka i min hemstad Växjö. Och jag ÄLSKAR det! Men innan jag går in på...

Läs mer

Recept

Handbok för Husmödrar och Italiensk Kyckling

Lovar, lovar, lovar att före- och efterbilder kommer upp här också men till er som tycker det är trist att jag bara lägger upp klipp från huset på Instagram, är den enkla förklaringen att det kräver betydligt mindre insats att filma en snutt i stunden, än att...

Läs mer