25 februari, 2017

Fullständigt OTÄNKBART

För mindre än ett år sedan hade det varit fullständigt otänkbart för mig att göra det jag gör ikväll. Då hade jag idiotförklarat mig själv, klättrat på väggarna och undrat om det var dags att söka hjälp.

Då syftar jag inte på att jag parkerade min nytvättade bil under en ek full av bajsnödiga fåglar när jag städade ur den tidigare idag..20170225_142523 Nej jag syftar på något betydligt viktigare än att bilen var fullpepprad med fågelskit nämligen att jag kommer tillbringa en barnfri lördagskväll enbart i sällskap av Råttan och att jag inte vill något hellre. DET hade varit fullständigt otänkbart och hade känts som en helt bortkastad helg för några månader sedan. Ikväll är det alternativet som skulle vara bortkastat för just nu behöver jag bara lugn och ro och det innebär definitivt inte att umgås och vara social.
20170225_144433Om en stund kryper jag och stinkbomben upp i soffan tillsammans för att kolla på den sista delfinalen i Melodifestivalen och sätta mobilen på ljudlös som en del i min otillgänglighet och återhämtningsprocess! Dessutom hade vi så trevligt sällskap igår att det räcker och blir över för hela helgen. 😉20170224_213720 Recept på mina favoritmusslor hittar du HÄR.20170224_214138 Kram Å

2 Kommentarer

 1. bjorn.eidehall@gmail.com'

  Oj, inte visste jag att råttan åt musslor och drack vin 🙂 Cool hund 🙂

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Hahaha ja hon är grymt cool Björn! Kram Å

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Gunilla Persson – Allt Ljus på Mig

Vi har det fortsatt bra i fjällen och alla skippade sista åket idag men Mr X, som opererades i torsdags, blir kvar på lasarettet över helgen! Men nog om oss för ikväll går ju Melodifestivalens fjärde deltävling av stapeln i Eskilstuna och jag vågar påstå att det är...

Läs mer

Livsstil

Två Trauman

Är det inte det ena så är det det andra säger man ju ofta och sportlovsveckan är inget undantag... Redan första dagen ställdes vi inför TVÅ TRAUMAN i den närmaste kretsen. Det ena lite värre än det andra och det är upp till dig att värdera vilket som är värst......

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Hjärtan, Lip Flip, Plattröv och Mello

Hjärtligt känslosamt och härligt när podden gästades av min hjärtopererade son Tim på Alla Hjärtans dag! Denna veckan pratar vi också om min Lip flip, SnyggBrorsans plattröv, Melodifestivalen och en hel del annat knas signerat SnyggBrorsan såklart... Lyssna gärna!...

Läs mer

Livsstil

Mellofest följt av Sportlov i Fjällen

Jag har sååååå mycket att berätta från efterfesternas efterfest när det blev dubbelseger för Cazzi Opeia i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö, och inte desto mindre om hur jag hamnade på Gunilla Perssons högst privata förfest... Men först av allt vill jag...

Läs mer

Livsstil

Så tippar jag Deltävling 3 i Melodifestivalen

Om några timmar drar Melodifestivalens tredje deltävling igång på riktigt i Växjö och efter att ha varit på plats vid gårdagens genrepetition i Vida Arena kommer här min bedömning av bidragen och hur jag tror de kommer placera sig. Så håll i dig, nu köööör vi! 1....

Läs mer

Livsstil

Gynning, Berg, Gustafson och Meltzer

Ikväll har jag varit på genrepetition av Melodifestivalens tredje deltävling som sänds från Växjö och gissa vad?! Deltävling 3 har inte bara det starkaste startfältet hittills... Förutom bättre låtar och Björn Gustafsson får Carina Berg dessutom sällskap av...

Läs mer

Livsstil

Repetitioner i Melodifestivalen Deltävling 3

Idag drog repetitionerna igång för artisterna i deltävling 3 och eftersom den går av stapeln i Växjö var jag självklart på plats i Vida Arena! Artisterna som tävlar är i nämnd ordning Jacquline med låten Effortless. Clara Klingenström ned låten Aldrig mer. Kim...

Läs mer

Livsstil

Alla Hjärtebarns dag

I skrivande stund står mitt hjärtebarn i köket och steker schnitzlar till vår Alla hjärtans dag middag. Dealen är att jag handlar och fixar alla tillbehör (pommes, fetaostsallad och bearnaisesås) samt att han panerar och steker schnitzlarna (med hjälp av...

Läs mer

Livsstil

Smaken är som Baken i Mello Cirkusen

Kära vänner, om ni frågar mig har en av årets mest spännande och härliga veckor dragit igång. Och då syftar jag inte bara på Alla Hjärtans dag utan desto mer på att Mello cirkusen äntligen är tillbaka i min hemstad Växjö. Och jag ÄLSKAR det! Men innan jag går in på...

Läs mer

Recept

Handbok för Husmödrar och Italiensk Kyckling

Lovar, lovar, lovar att före- och efterbilder kommer upp här också men till er som tycker det är trist att jag bara lägger upp klipp från huset på Instagram, är den enkla förklaringen att det kräver betydligt mindre insats att filma en snutt i stunden, än att...

Läs mer