23 februari, 2017

Vi har jobbat hårt med “SKITEN”

Häromdagen pratade jag med någon som var lite smått upprörd över vad jag och My avslöjar i vår podd MultiMammorna där vi i veckans avsnitt delar med oss av förskräckligt pinsamma detaljer från några av våra värsta dejter..

Samtalet började ungefär så här. “Vad är det för SKIT ni sänder på radion? Häromdagen berättade XX att hen hört DIG i skolbussen, tycker du det är lämpligt för barn att höra hur ni strippar och håller på?!”.

Ja vad svarar man på det? Jag och My har jobbat mycket med “skiten” så jag ursäktade mig med att varken den som konfronterade mig eller barnet direkt hör till MultiMammornas målgrupp samt att det förmodligen bara var reklam för podden som barnet hört eftersom jag har svårt att tro att busschauffören spelar upp min och Mys podd i skolbussen. Men vem vet, busschauffören kanske tillhör vår målgrupp ;-)..100117-myaza-HermanCaroan-114600-0060 Om du inte är “buskablyg” som vi säger här i Småland så hittar du veckans avsnitt av MultiMammorna HÄR. Och på söndag kommer My och jag med ännu större avslöjanden… Undrar vad det blir för ljud i skällan då.. Kanske är tur att jag har gjort mig mindre tillgänglig.. 😉

Alla kan såklart inte gilla oss men vi gillar i alla fall varandra och det är ju det viktigaste!100117-myaza-HermanCaroan-113739-0015 Foto: Herman Caroan

Kram Å

14 Kommentarer

 1. grodor@gmail.com'

  Här är en som verkligen gillade ert senaste avsnitt! Vilka dejter ni har varit med om. Där ligger jag i lä, haha.
  Tack vare er blev min PW så mycket roligare! Tack för alla skratt!
  Kram

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Då kan vi kanske konstatera att du tillhör vår målgrupp Therese? 😉 Härligt med någon som förstår oss. Kram Å

   Svara
 2. magnmari@hotmail.com'

  Jag tillhör oxå er målgrupp :=)

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Det gläder mig mycket Mari! ❤❤❤

   Svara
 3. magelii@hotmail.com'

  Ni gör en bra podd som kommer bli ännu bättre över tid. Gillar att ni bjuder på er själva och det ska kännas lite som om man tjuvlyssnar på er konversation tycker jag. Då blir det spontant och inte så påläst. Den känslan kommer …ni är så pass bra mix oxå. Härligt, bara fortsätt och det är klart att inte alla gillar vad ni gör. Skit i dom det är fler som gillar det. Ha det bara bäst!

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Tack och detsamma MosterM. Kram Å

   Svara
 4. hjemlengsel@hotmail.com'

  Tycker verkligen om att höra er pod och läsa bin blogg! Så befriande med folk som vågar att bjuda på sig själ, och inte inte bara “tugga” ytliga kommentarer! Löpning väre på löpband och i skogen går så mycket lättare med er blogg i örat, sällan jag annars till och med skrattar under löprundorna👍

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Härligt att vi kan bidra till lättare joggingrundor Ann-Charlott! Tack och stor kram Å

   Svara
 5. siv@raxmarknadssupport.se'

  Jag älskar er podd och era bloggar, moget snack, lite fnittrigt, djupt, mm mm. Man blir glad😄 Ni förtalar inte, snackar inte skit om andra bloggare, det är man trött på att läsa om. Kram kram

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Så kul att höra!! Tack fina Siv. Kram Å

   Svara
 6. olaswing1012@hotmail.com'

  Stå på er och låt ingen annan göra det med er.
  Er podd är jättebra.
  Jag gillar den verkligen.
  Kram L

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Vi står på oss Lars! Tack!

   Svara
 7. peli@coolmail.se'

  Jag tillhör också en av dem som gillar podden! Senaste avsnittet gav mig massor av skratt haha! Städningen jag höll på med blev plötsligt roligare också.
  Tack för en fin blogg o var rädd om dig så du slipper krascha i väggen. Det är jäkligt jobbigt, jag vet

  Svara
  • aza@kalmena.com'

   Underbart att vi underlättar städningen Pernilla! Tack för din omtanke. Kram Å

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske även…

Livsstil

Gunilla Persson – Allt Ljus på Mig

Vi har det fortsatt bra i fjällen och alla skippade sista åket idag men Mr X, som opererades i torsdags, blir kvar på lasarettet över helgen! Men nog om oss för ikväll går ju Melodifestivalens fjärde deltävling av stapeln i Eskilstuna och jag vågar påstå att det är...

Läs mer

Livsstil

Två Trauman

Är det inte det ena så är det det andra säger man ju ofta och sportlovsveckan är inget undantag... Redan första dagen ställdes vi inför TVÅ TRAUMAN i den närmaste kretsen. Det ena lite värre än det andra och det är upp till dig att värdera vilket som är värst......

Läs mer

Snygg-Brorsan & Super-Syrran

Hjärtan, Lip Flip, Plattröv och Mello

Hjärtligt känslosamt och härligt när podden gästades av min hjärtopererade son Tim på Alla Hjärtans dag! Denna veckan pratar vi också om min Lip flip, SnyggBrorsans plattröv, Melodifestivalen och en hel del annat knas signerat SnyggBrorsan såklart... Lyssna gärna!...

Läs mer

Livsstil

Mellofest följt av Sportlov i Fjällen

Jag har sååååå mycket att berätta från efterfesternas efterfest när det blev dubbelseger för Cazzi Opeia i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö, och inte desto mindre om hur jag hamnade på Gunilla Perssons högst privata förfest... Men först av allt vill jag...

Läs mer

Livsstil

Så tippar jag Deltävling 3 i Melodifestivalen

Om några timmar drar Melodifestivalens tredje deltävling igång på riktigt i Växjö och efter att ha varit på plats vid gårdagens genrepetition i Vida Arena kommer här min bedömning av bidragen och hur jag tror de kommer placera sig. Så håll i dig, nu köööör vi! 1....

Läs mer

Livsstil

Gynning, Berg, Gustafson och Meltzer

Ikväll har jag varit på genrepetition av Melodifestivalens tredje deltävling som sänds från Växjö och gissa vad?! Deltävling 3 har inte bara det starkaste startfältet hittills... Förutom bättre låtar och Björn Gustafsson får Carina Berg dessutom sällskap av...

Läs mer

Livsstil

Repetitioner i Melodifestivalen Deltävling 3

Idag drog repetitionerna igång för artisterna i deltävling 3 och eftersom den går av stapeln i Växjö var jag självklart på plats i Vida Arena! Artisterna som tävlar är i nämnd ordning Jacquline med låten Effortless. Clara Klingenström ned låten Aldrig mer. Kim...

Läs mer

Livsstil

Alla Hjärtebarns dag

I skrivande stund står mitt hjärtebarn i köket och steker schnitzlar till vår Alla hjärtans dag middag. Dealen är att jag handlar och fixar alla tillbehör (pommes, fetaostsallad och bearnaisesås) samt att han panerar och steker schnitzlarna (med hjälp av...

Läs mer

Livsstil

Smaken är som Baken i Mello Cirkusen

Kära vänner, om ni frågar mig har en av årets mest spännande och härliga veckor dragit igång. Och då syftar jag inte bara på Alla Hjärtans dag utan desto mer på att Mello cirkusen äntligen är tillbaka i min hemstad Växjö. Och jag ÄLSKAR det! Men innan jag går in på...

Läs mer

Recept

Handbok för Husmödrar och Italiensk Kyckling

Lovar, lovar, lovar att före- och efterbilder kommer upp här också men till er som tycker det är trist att jag bara lägger upp klipp från huset på Instagram, är den enkla förklaringen att det kräver betydligt mindre insats att filma en snutt i stunden, än att...

Läs mer